2:27 AM

iphone tools , software , apps and Ns® backup

hello again,
today i would like to upgrade Ios 4 to 5.. by the way there are tethered for IOs 5,
ah! bosannya.. tethered? ape tu? huh! laptop pun xde ade hati nak on iphone pakai laptop dengan menggunakan Redsn0w,haiya.. apala.. tkkan setiap kali hp bttry out or "hang" or "bottle-neck" nak balik umah g on ikut pc! ohh shit... no way!
maka cancel dan berfikir panjang lah aku untuk upgrade, tp geram dgn GUI ios5 ni.. cun HD gilew... dan tools dier gempaq.. ah.. tahan je la... tunggu untethered Release baru update kottt... ntoh le.. balik kang pk.. kot tangan ni tergatal nak g upgrade jugak,tnggung la sendiri ;P





ha.. tu contoh gambar je.. ergh.. xde motif le post ni..
ok la.. back to main point.. sebenarnya cuma nak write apps dan tools yg aku pakai je, hehe... sibukkkk jugak nak baca.. lalala~

1. Activator - Swipe di mana2 sahaja yg anda suka to open apps
2. Mywi - iphone = routeR : bluetooth,usb cable,Wifi
3. PCSMS - huh~ untuk pengguna apple je..
4. ScrollingBoard - yg ni untuk ape ye? x ingt lak.. Ops
5. SlideAway - unlock screen
6. SpeedIntensifier - speed up iphone animation
7. ToneFxs - yg ni x payah kot.. setting tone2 je
8. zFirewall - firewall yg digunakan while u snif
9. AttachmentSaver - tweaks
10.Chatpic - display picture contact to your msg.
11.ClockHide - hide unlock clock le.. tu pun xtahu.... kan translate bahasa je..
12.FaceBreak - argh.. yg ni x penah jadi pun..
13.FolderEnchancer - Custom folder by folder by folder by folder dan berapa byk folder daaaa
14.GPower - change Power button to 3 Layer ;) usefull ( press 2 Secs )
15.GridLock - lock segala icon di tempat masing2
16.Iconoclasm - wah.. apa benda ni? oh.. berapa icon yg boleh view di setiap page, 7x7 , 10x10.
17.LSRotator - rotate segala screen anda dengan pelbagai - bagai aksi
18.Lockinfo - lock screen info. ini masa zaman 3gs dlu boleh le pakai kan ;P
19.MultiFl0w - closed apps with 1 swipe.. custom setting
20.SafariGridTab - ni pun nak explain? x payah leeeee..
21.SleepFx - canggih ni.. buka dan on hp.. eh? buka dan tutup animation.. huyoh!
22.SwitcherRotator - sama la dengan LSRotator
23.WifiBooster - laju laju laju
24.WinterBoard - theme apps
25.biteSMS - SMS dengan popup msg / reply dgn mudah tnpa log to msg apps
26.iGotYa - catch your thief face via camera,wow? canggihkan if sum1 took your hp dan boleh access camera? hehe.. tricky.. boleh access camera iphone yg lain.
pandai2 la cari.. SECRET!
27.SBSetting - easy tools untuk ape ye ni? ssh nak explain. tp best!
28.WifiAnalyzer - Scan & Router Details for U!
29.Dreamboard - apps theme latest,ni lagi canggih dari WinterBoard
30.Installous - download free free game dan lain2.
31.aTube - download youtube video
32.iFile - browse your iphone folder,hide n seek folder
33.Funny Status FB - eh? ini apps dari tenet... ah.. ade2 je.. pakai je la.
34.AMP - amp music player..
35.iDownloads - best.. download tools cam firefox. laju pun laju.. ;0
36.tashriq kacak. aminn.. hehe..

weih byk nya 36? bukak buah ke pe? x la.. ni saje yg dpt aku explain,sementara tgh xde kje di ofis.. huhu.. nex time kte sambung lagi ye.. bykk bende nak cte ni.. krdt nak bis.. papaix..

0 comments:

Post a Comment